Boek nu met 10% korting!
image

Boek nu uw verblijf via onze website en ontvang 10% korting!

Gebruik de kortingscode: website

Vul uw e-mailadres in Verstuur kortingscode
Onze
website
Andere
boekingssites
Geen extra reserveringskosten
Direct contact met ons team
Groot aanbod aan arrangementen
  Beste Prijs Garantie
 1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Omgeving Maastricht

Gelegen tussen centrum en Heuvelland biedt Apart Hotel Randwyck een mooie uitgangspositie om Maastricht en het Zuid Limburgse landschap te ontdekken.

Voor de fietsliefhebbers bieden wij speciale arrangementen aan. Verken de nabije omgeving op een natuurvriendelijke manier. Of u nu het gezellige centrum van Maastricht wilt verkennen of de weide natuur, mede door de korte afstanden is de fiets het ideale vervoersmiddel.

Natuurparken in Limburg

Limburg staat mede bekend om zijn vele natuurparken waar meer dan genoeg te bezichtigen is. Laat u verrassen door de vakwerkboerderijen, de rustgevende beekjes en rivieren of maak kennis met de Bourgondische levensstijl van de Limburgers. In het uitgestrekte groene landschap zijn prachtige routes aangelegd die met de fiets of te voet goed bereikbaar zijn.

 • Natuur Limburg
  Natuur Limburg
 • Natuur Limburg
  Natuur Limburg
 • Natuur Limburg
  Natuur Limburg

Op zoek naar een ander type vermaak?

Verwen uw partner met een wellness in Valkenburg of een romantische rondvaart over de Maas. Naast dat Maastricht is uitgeroepen tot een van de gezelligste steden van Nederland, is er meer dan voldoende gelegenheid om te winkelen of cultuur te snuiven.

Aangesloten partners

 

 

Previous image Next image