Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Recensies van onze gasten

"Beste Menneer wiggers,
Ik wilde even een bijdrage leveren dat uw kamers in het hotel heel mooi en verzorgd zijn.
Het personeel is heel erg vriendelijk en de directeur is top."

"Ik heb een week in dit hotel overnacht. De kamer was ruim, schoon, luxe en van alle gemakken voorzien: koelkast, waterkoker met koffie/thee, bureau, gratis wifi en een kluisje op de kamer. Maar het zijn ook juist de kleine dingen die het doen, zoals het verstrekken van toiletspullen (tandenborstel, badmuts, etc) in de badkamer. Op mijn hotelkamer stond zelfs een bank, wat erg prettig is als je 's avonds nog even wilt lezen/televisie kijken. Ook is er een waskamer, fitnessruimte en fietsverhuur. Erg prettig als je langere tijd verblijft."

"Gisteren bezochten wij Hotel Randwijck voor de derde keer. De hotelleiding bleek dit op prijs te stellen en verraste ons met een gratis up-grade van de kamer! Sympathiek gebaar... Verder: prettig hotel, value for money. Nieuw was voor ons het ontbijt, waarin nu ook zalm en brie waren opgenomen . Erg smakelijk. Wij vinden het een prettig hotel, mede omdat de trein er praktisch voor de deur stopt en je binnen 3 minuten al brengt naar Maastricht Centrum. Wij zullen er nog vaak vertoeven!"

"Hotel Randwyck ligt op een prima locatie aan de oostelijke oever van de Maas. Het centrum is eenvoudig te bereiken; lopend, met de ter plaatse te huren fiets of zelfs met de stoptrein. We kozen voor de huurfiets, slechts 10-15 minuten als u kiest voor een prachtroute langs de Maas. De kamers zijn uitstekend verzorgd en een aanrader voor mensen die allergisch zijn voor stof, want geen textiele vloerbedekking. Kortom een zeer fijn hotel tegen een alleszins redelijke prijs als het om overnachten gaat."

"Een prima verblijf gehad in uw hotel. Mooie kamer, prima ontbijt, goede parkeergelegenheid, kortom: voor herhaling vatbaar!
De afstand naar het centrum van Maastricht is 30 minuten lopen, dus voor wandelaars: een ideale wandeling langs de Maas."

"Het is ieder jaar weer een genot om bij u te kunnen verblijven. Wij registreren de laatste tien jaar een jaarlijkse verbetering van uw services. Goede praktische kamers, Erg goed ontbijt, gastvrije ontvangst en personeel dat ieder moment van de dag klaar staat om te helpen. Vergeet daarbij niet de Limburgse vlaai met koffie die jullie serveren: grote klasse. Gemakkelijk ook om naar het centrum van Maastricht te gaan door de trein te nemen ( 3 minuten van het hotel is het station). Wij komen niet voor niets al zo lang en zullen zo ook nog lang komen."

"Bedankt voor de warme en persoonlijke ontvangst. We komen zeker de volgende keer weer naar jullie hotel." - Margreet ten Hagen

"Ik ben 2 weken ,wegens werkzaamheden in maastricht, bij jullie geweest en het is me prima bevallen. 
Op een lekkere wandeling van het centrum af, goede parkeer mogelijkheden en gratis internet waren voor mij doorslaggevend, maar de kamers en vriendelijke medewerkers waren ook in orde."

"I stayed there for 3 months and I remember it is the only place I have felt as MY home..."