Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen
rw2-min
rw4-min
rw3-min
rw5-min

Apart Hotel Randwyck en MSM Meeting Services: Maak van uw evenement een topevenement!

Het organiseren van een perfecte vergadering of conferentie vereist een perfecte locatie. De locatie dient goed bereikbaar te zijn en moet de gewenste faciliteiten bieden. Een professioneel team moet klaar staan om u tot in het kleinste detail te begeleiden om van uw bijeenkomst een topevenement te maken! Apart hotel Randwyck en Maastricht School of Management (MSM) kunnen u dit alles bieden, wat het een ideale locatie maakt voor uw vergadering, symposium of conferentie. Wij bieden u zalen aan voor bijeenkomsten van 8 tot 260 personen. 

Professionele conferentielocatie 
De sfeer in de school is professioneel en internationaal, een perfecte omgeving voor inspiratie  en discussie. Met onze on-site catering services kunnen wij er voor zorgen dat ook de minder  formele onderdelen van uw bijeenkomst, zoals recepties en maaltijden, ontspannen en  succesvol verlopen.

Hotel inclusief
Wij kunnen u een compleet aanbod doen voor uw bijeenkomst inclusief overnachtingen. 
Gesitueerd in hetzelfde gebouw, bieden Aparthotel Randwyck en MSM moderne verblijfsaccommodations van hotelkamers tot compleet gemeubileerde appartementen.

Perfecte bereikbaarheid
Slechts enkele minuten buiten het centrum van Maastricht, een kwartier van Maastricht Aachen Airport en op loopafstand van treinstation Maastricht-Randwyck, zal het moeilijk zijn om een betere locatie te vinden dan Aparthotel Randwyck/MSM!