04
02
03
dsc_5443--int
dsc_5364--int
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Apart Hotel Randwyck in Maastricht

Apart Hotel Randwyck in Maastricht is een modern hotel op een ideale locatie voor zowel de zakenreiziger als de stadsbezoeker. Het hotel is gepositioneerd tegenover het Maastricht Expositie & Congres Centrum (MECC). Met Station Randwyck Maastricht voor de deur bent u binnen enkele minuten in het centrum van Maastricht. Apart Hotel Randwyck biedt stijlvolle kamers met een modern interieur dat gepaard gaat met persoonlijke service.

Laat u inspireren door de Limburgse warmte van Apart Hotel Randwyck, met ruime hotelkamers en het karakteristieke uiterlijk is dit moderne vier sterren hotel de ideale uitval basis voor een weekendje overnachten in Maastricht.

Boek nu via onze eigen site: geen extra reserveringskosten, direct contact met ons en een groot aanbod van arrangementen!

Long stay appartementen Maastricht

Voor gasten die een langere tijd in Maastricht verblijven heeft het hotel een vijftal hotelappartementen met een eigen entree. Het internationale Guesthouse waar cursisten van de Maastricht School of Management (MSM) verblijven is in een apart deel van het logiespand ondergebracht.

Ontdek Maastricht op z'n Limburgs

Mede door onze ervaring, onze arrangementen en tips vanuit de omgeving, kunnen wij u Maastricht op een unieke manier laten ervaren. Op onze website kunt u alvast een impressie opdoen van de kamers, faciliteiten en omgeving. Voor vragen of speciale wensen kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Hopelijk kunnen wij u binnenkort ons hotel in het echt laten beleven.